sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Movember&skyfall&paardit&railrush

Heeii rakkaat lukijat ja anonyymit! Olin perjataina talleilla ja meni ihan normaalisti. Eka söin ja näi. Koht kello oliki vähä yli neljä ja Nina tuli. Meijän tunnil sai mennä ilman satulaa ja toivoin Nassee ja sain sen. Jakelin ihmisille kakkuu ku tipuin viimeks ja näi. Sepattiin jotai ja tehtii viikset ♥

Autoin Idaa laittaa Hemulii kuntoo et harjasin (+pesin/huuhtelin kurat pois) jaloista. Harjasn Hannaa saarankaa ja autoin laittaa Sunnylle ja Niitalle suitset. Vein hannan maneesii ja pinkku tuli taluttaa sitä. Autoin allun ratsastajaa jalustinten kaa.

Menin tallii ja koht meninki laittaa nassee kuntoo. Laitoin sen ja sit lähettii maneesii. Otin satulan mukaa kaikenvaralt ku se oli sepaillu jotain aikasemmal tunnil. No kävelin sit 2 kierrost ilman satulaa ja päätettii sit laittaa kuitenki satula. Se pomppi suorastaa :DD Alkukäynnit ja ravii. Mentii kokotunti loivaa kiemuraa toisel pitkäl sivul ja keskel voltti ja välil toiseen tai molempii päihin voltti. Laukattii sit toista pitkää sivuu välil. Nasse oli välil rasittava ku ei tykänny ulkopohkeesta ja meni välil lujaa ku olis ollu joku vermon ravuri. Mut välillä se meni tosi tasasen kivasti. Laukat on viel vähän kehittämisen tarpeessa ku vauhti on aika kovaa.. Mut kyllä siitä kelpoponi tulee. Lopus vähä kyttäs ulko-ovee ku pari ratsastajaa seiso siinä, ja ne oli aika kaukan siitä ovesta ja sillai. Laitoin nassen pois, otin sienel ku poni oli iha hiessä ja harjasin jalkoi. Kirjotin sit stoorin päikkyy ja lähin iskälle.
Lauantaina mentii kattoo 007 Skyfall finnkinost isän kaa ja se oli älyttömän hyvä, suosittelen kaikille. Ja sit hain vaa lumille lahjan ja menin sit sen paardeihin. Iskä tuli kasilt hakee ku loppu ja luin sit loppuillan kokeesee. Tänää netta tuli meille ja pelattii (se pelas) rail rushii ja kans blokusta, voitin yhen pelin ja netta kaks ;) Sit ne lähti ja luin kokeesee ja sit iskä heitti mut himaa.

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti