tiistai 10. toukokuuta 2016

Tanner tömisee


6.11 Oli tutortunnin aika ja sain ratsukseni Ramonan. Tehtiin koko tunti aika paljon työskentelyä ympyröillä. Laukattiin kevyessä istunnassa että saadaan ponien selät auki kunnolla. Tehtiin paljon siirtymisiä ja Ramonaan ne toimi tosi hyvin ja koko hevonen toimi hyvin pienillä avuilla. Laukassa tuli pätkittäin tos hyviä pätkiä kun Pötikkä pehmeni edestä ja laukkasi oikeasti kunnolla. Ramonan kassa on oikesti ilo työskennellä koska oikeita asioita pyytämällä se tekee juuri niinkuin haluat, välillä tosin tammamaisesti saattaa protestoida raippaa..6 kommenttia:

 1. Kädet, pohkeet ja katse niissä sulla on petrattavaa.
  Laukannostossa myös.
  Kiva nähdä sut vaihteeksi Ramonan selässä, ratsu sopii sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon olisi kyllä voinut ilmoittaa ihan nimen kanssa, vaikkei Idan ratsastus ja asento varsinaisesti sinun asiasi olekaan...

   Mutta ratsastat mun mielestä tosi kivasti, varsinkin sun laukkaistunta on tosi kiva :D

   Poista
  2. Tiedostan mun kädet ja pohkeet ja välillä seikkailevan katseenkin. Laukannostot häiritsee mua itseäni eniten ja on häirinnyt ties kuinka kauan, mutta välillä muistan keskittyä istuntaani nostoissa, mutta suurimmaksi osaksi keskityn liikaa nostoon ja istuntani kärsii siinä samalla..
   Tykkään ramonasta kovasti ja se on tosi mun tyyppinen hevonen :)

   Poista
  3. Kiitos paljon, harjoituslaukassa välillä mun istunta on iha okei jos vaan jaksan keskittyä ;)

   Poista
 2. Ihan hyvältähän tuo teidän meno näyttää, Ramona on kuitenkin todella raskas hevonen ratsastaa. Vähän tahmealta näytti alussa, mutta lopussa taisi mennä sitten paljon paremmin?

  Nuo tammat on kyllä mukavia kavereita, kun niiltä ei saa melkein mitään ilmaiseksi. Mutta sitten kun menee paremmin, tulee tosi hyvä fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu ramona on alussa aina vähän hitaampi ja se on kuitenkin sen verran raskas että alkuverkassa vaaii hieman aikaa käynnistyä, semmoinen dieselponi ;)
   Kyllä, ainakin niiden kanssa hermoja tulee treenattua :D

   Poista