perjantai 6. toukokuuta 2016

Kankea kuin rautakanki

27.10 jatkettiin kouluilun parissa ja mulle osui ratsuksi Aida. Aidalla olin mennyt melkein puoli vuotta sitten ja silloin olin tykännyt kyseisestä ponista. Tälläkertaa oli paljon enemmän hakemista ponin nappuloiden kanssa, Poni oli todella vino ja apuja oli vaikea saada loppuun asti läpi. Tunnilla mentiin paljon ympyröitä ja voltteja, enkä voinut antaa Aidan sluibata mistään koska jouduin painamaan enemmän töitä seuraavien apujen läpisaamiseksi. Jouduttiin aika kovasti vääntämään volteilla että sain ensinäkin oikean kokokoisen voltin ja että saisin ponin ylläpitämään tahdin koko ympyrän ajan. Loppukevennyksissä annettiin pitkää ohjaa ja Aida venytti hyvin eteenalas.8 kommenttia:

 1. Aidahan näytti ajoittain ihan hyvältä, tollasista pikkusista pätkistä kaikki lähtee!

  VastaaPoista
 2. Meet todella hyvin Aidalla, välillä teillä on tosi kivan näkösiä pätkiä! Pakko muuten sanoa, että sulla on tosi kiva, tasanen, hyvä ja suora istunta :3

  VastaaPoista
 3. Pieniä hyviä pätkiä ajoittain, mutta korjaa käsiesi asento ja rauhoita ne samoin kuin pohkeesi, joka kaivaa aika ajoittain ja paukuttaa. Tuolla tavalla ne ponit turtuu.
  Ei varmaan mikään helppo menopeli, mutta lisää treeniä niin hyvä tulee.
  Voisit välillä postata Spiritstä, jos vielä hoidat sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kädet on paranemassa kokoajan ja jalkojakin yritän saada tasasemmaksi. Aida ei ole ihan helpoimmasta päästä vaikka kiva onkin.
   Vaikeaa on postata spiritistä kun teen todella vähän mitään sen kanssa ja jos teen niin ihan nopeasti, vaikka edelleen hoidankin sitä.

   Poista
  2. Voiko sitä edes hoitamiseksi sanoa, jos ei et tee mitään sen kanssa? Harmillista-=(
   Postaa edes kuvia siitä, kun hän on niin kaunis ja sä taas osaat ottaa hyviä kuvia.

   Poista
  3. No listoilla olen ja aina kun vain sattuu mahdollisuus yritän puuhailla sen kanssa jotai :) Postaan jos joskus saan siitä muitakin kuvia kuin tavallisia karsinakuvia :)

   Poista