perjantai 20. toukokuuta 2016

Pieni musta


1.12 mulla luki listassa Ikke, mutta päädyin vaihtamaan Ruutiin. Meillä oli sijainen oman open ollessa muualla. Verkattiin aluksi jalustimet jalassa ja tehtiin pysähdyksiä paljon. Laukattiin pitkällä sivulla. Mentiin ympyröillä ilman jalustimia kaikissa askellajeissa. Tykkään periaatteessa ruutista toella paljon, mutta se on todella taitava luistamaan töistä ja pääsemään helpolla. Lisäksi ruutin askellajit ovat kivat jos poni on edesvähän rento, mutta sen jännittyessään ja samalla lähtiessä juoksemaan alta se on aivan kamalaa yrittää istua rauhassa. Onneksi saatiin muutamia ihan kivoja pätkiä ponin kanssa ettei jäänyt paha maku suuhun.


2 kommenttia:

 1. Huomasitko itse kun nostat laukan, niin nojaat eteen? Istuntasi kärsii.
  Ohjat lörppy muuten ravissa, kulmaa käsissäsi ei ollut. Poni poikittaa aika ajoin.

  Tykkään kyllä siitä, että yrität ja keskityt tehtävien tekoon se näkyy olemuksestasi, mutta kiinnitä myös huomioita omaan asentoosi, käsiin, istuntaan äläkä pelkästään poniin ja siihen miten päin se liikkuu.

  Kiva nähdä sinua Ruudinkin selässä, mutta Ramonalla vedit paremmin. Varmaan nuo virheetkin olisi vakkariope sinulle huomauttanut, mutta teillähän oli sijaisope...

  Mukavia ja opettavaisia tunteja.Tsemppiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan itse lähes joka kerta kun nostan laukan että nojaan eteen ja en vain aina muista keskittyä siihen etten nojaa eteen, se on ollut ongelmana jo vaikka kuinka kauan, mutta parantunut ajoittain vähän paremmaksi.

   Ohjat lörppyy ja elää omaa elämäänsä, en oikein handlaa käsiäni pienemmillä poneilla. Tehtiin väistöjä ainakin jos muistan oikein niin mahdollisesti poikittaa sen takia, lisäksi ruuti tykkää muutenkin välillä poikittaa omiaan jos kuski ei ole hereillä.

   Aina kaikkeen ei ehdi keskittyä kun yrittää tehdä tehtävää ja isua ravissa hyvin ja säilyttää tahtia yms yms, aina kun vain pystyn niin yritän keskittyä istuntaan.

   Noo ei sillä opella niin ole merkitystä, ei melkein kukaan paljoa ole puuttunut mun eteenpäin dyykkaamiseen laukannostoissa, vaan ihan itse olen sen suureksi osaksi tiedostanut. Ruuti ei ole ehkä ominaisn poni mulle ja en oikein ymmärrä sen sielunelämää.

   Kiitos :)

   Poista