maanantai 16. syyskuuta 2013

Vauhdin Hurma

Bannerikilpailun voitti Siiri, ja häneltä löytyy blogi: Vauhdin Hurma, joten luvassa on blogiarvostelu.

"Tässä blogissa minä, Siiri 15v kerron valokuvilla varustettuna niin siitä "normaalista" elämästä, kuin hevosten kanssa touhuilusta!"Blogin ulkoasu on mukavan simppeli, mutta silti niin kiehtova. Banneriin on valittu todella nätit kuvat ja fontti on "lempeä". Toisaalta kaipaisin jonkinlaista taustaa, mutta se ei ole ihan välttämätöntä. Blogissa kaikki värit on tosi nätisti toisiinsa sopivia. Välilehdet laittaisin itse ehkä jonnekkin muualle kuin missä ne nyt ovat. 

Kuvat on todella hyvä laadukkaita, ja ihan tavallisetkin ovat supermageita! :D Joitakin on muokattu vain vähän, ja osaa rajummalla kädellä. Blogista löytyy myös postaus valokuvaukseen ja kuvien muokkaamiseen liittyen. Tosin kuvat saisivat olla vielä isompia, ei paljon mutta edes vähän.Välilehdestä Hevostelut saa tietää kaiken oleellisen Siirin hevosharrastuksesta. In memoriam osisossa on perheen koiran Doriksen tarina. Banneripaja taas on banneripaja, sieltä saa tilattua upeita bannereita! 

Tykkään hirveesti Siirin kirjoituksesta. Kaikissä postauksissa on tosi kivaa tekstiä ja mietintää. Harmiksi Siiri ei tiedä mitä tehdä blogiharrastukselle joten kaikki ehdottamaan jatkamista. 

Kokonaisuudessaan antaisin 9½ arvosanaksi :)//Ida

2 kommenttia: