perjantai 13. syyskuuta 2013

Kiirettä pitää


hemuli, hertta, ramona
Mulla ei oo kummallisempia kuulumisia tältä viikolta. Maanantaina talleilin normaalisti, autoin ja pesin kamoja. Tiistaina ja keskiviikkona ahersin koulujuttujen parissa, tänään torstai kuluu samoissa merkeissä. Kaiken ihanan lisäks päälle pukkaa mukavasti flunssa. Ja just kun pääsin sanomasta etten oo ollu vielä kipee tänä syksynä. Ei älkää ikinä sanoko mitään ääneen. Kaikenlisäks hirveesti läksyjä ja muita projekteja tehtävänä, reilu kuukaus koulussa ja kaikki asiat puskee päälle, ei kiva. Opettajat ei taida tietää että oppilailla on muutakin elämää kuin koulu.

Viikonloppunahan on hevoset stadikalle-tapahtuma jonne olisi matka sunnuntaina. Ajatushan on kuvailla siellä, sekä tehdä muutama ostos. Ainakin tärkeimmät ratsastushousut. Värinä punainen, ei en toki ole ihastunut niihin sydämmeni kyllyydestä.. Ja niihin sopivat ratsastussukat, muutamat sellaiset. Katsoo nyt mitä muuta matkaan tarttuu. En kyllä tartte mitään muuta välttämätöntä. Voisin sitten tehdä ostosvideon, koska on tullut ostettua muutamat vaatteet lähiaikoina.


Mulla vois olla muutamat postausaiheet + toivekuvapostauksen kuvat kuvaamatta, niitä voisin tehä, sekä editoida loppuun sen videopostauksen. Millaset lifestyle-postaukset teitä kiinnostais? Kaikenlisäks ihan muutaman päivän aikana julkasen myös bannerikisan voittajan ja blogiarvostelun. Pysykää kuulolla :)

//Ida

4 kommenttia:

  1. Siis aivan ihana blogi :) tykkään tosi paljon. ja voii kuinka söpöjä heppoi, katohan munkin viimenen heppapostaus :)?
    http://training-diaries.blogspot.fi/2013/08/voi-siita-syksystakin-villiintya.html#comment-form

    VastaaPoista