tiistai 6. elokuuta 2013

Estekisat Viikin ponitallilla 3.8.13

7.30 kello herätti ja alettiin valmistautumaan lähtöön. Yheksän jälkeen suuntana oli viikki. Heitin kamat äkkiä satulahuoneeseen ja lähdin radan kävelyyn. Rata oli sama kuin viimevuonna ja olin viimevuonna kuvaamassa joten muistin sen aika hyvin. Kisat alko kymmeneltä kun eka verkkaryhmä alotti. Kuvasin kaikki kolme ryhmää ja käväsin vaihtamassa vaatteet, sekä pesin kengät yhdessä vaiheessa.

Spirit meni ennen mua yhden radan. Sillon se oli nähny kuulemma vihreitä miehiä maneesin puoleisella sivulla. Nousin selkään ja tuntu niin kotoisalta istua sen selässä. Käveltiin hetki vapain ohjin ja alotettiin ravailemaan. Yritin tehä vähän tempon muutoksia ja ympyröitä. Otettiin mukaan laukkaa pääty-ympyrällä ja spirit laukkas kivasti eteen ja laukka pyöri. Hypättiin kaks verkkahyppyä pystylle ja Spirit hyppäs hyvin ja pysyin jopa ihan hyvin mukana hypyissä.


Oltiin kuudensina lähtövuorossa ja radan näette tästä:

Fiilikset radan jälkeen kun poni oli super hieno !

Ponit talliin ja kamat vaan pois päältä, ja kohti palkintojen jakoa. Yllätyin kun selvis että tuli jaettu kolmossija. Eli valkonen ruusuke kotiin. Kaikilla oli tosi onnistuneet radat ja muutenki mukava tunnelma oli kisoissa. Kiitos kaikille osallistujille, järjestäjille, tuomareille ja katsojille.

//Ida


4 kommenttia: