sunnuntai 25. elokuuta 2013

Lopulta posiitiivisuus palkitaan

Perjantaina suuntasin taas tallille. Heitin kamat mökkiin ja menin maastoon mukaan kävelemään. Maaston jälkeen menin talliin laittamaan Nelliä kuntoon. Autoin Spiritille vielä suitset päähän. Kentällä autoin Spiritin kanssa ja talutin sitä koko tunnin. Tallissa autoin taas sen kanss ja lopulta hain kamat mökistä ja menin kuvaamaa Wilmaa.

Omalle tunnille sain Aladinin, olin tehny erikoistoivomuksen etten sais Waltteria. 4 Kuukautta ja 3 päivää tuli täyteen siitä etten ollu menny aladinilla. Joten saa nähdä onko kehitystä tapahtunut? Mietin alussa että mitäköhän siitä tulee, kunnes päätin mennä tunnille positiivisin mielin... Tein teille koosteen aikaisemmasta ratsastuksesta koska löysin pätkiä ja en ollut tehnyt koostetta siitä..Aloitettiin tunti pitkillä alkukävelyillä ja verkattiin kevyessä ravissa ympyröillä sun muilla. Otettiin c-päätyyn laukkaa ympyrällä ja yllätyin ihan miten rauhassa Aladin nosti laukkaa. Laukka pyöri myös tosihyvin. Mulla itelläni oli hajoitusravissa vähän hankaluuksia koska satula. Mä en saa pyllyyni vaan tossa satulassa sinne minne kuuluis. Sama satula on ollu Spiritillä eikä se sillonkaan onnistunu ainakaa kovin hyvin. Siitä kuitenkin välittämättä meni ihan hyvin. Aladin yritti kerran päättää mistä laukka nostetaan mutten antanu sen sitte nostaa siitä.Tehtiin väistöjä ensin käynnissä niin että puolet pitkästä sivusta väistöä ja puolessa välissä suoristus. Aladin väisti tosi hyvin. Pään olis pitäny vaa olla ihan vähän asettuneempi ulos. Melkein kaikki väistöt oli oikeen hyviä, vaihdettiin suuntaa ja jatkettiin samaa tehtävää. Otettiin ravissa myös väistöjä ja ne oli vähän parempia jopa kun käynnissä. Vaihdettiin suuntaa ja jatkettiin raviväistöjä. Aina välillä Aladin olis antanu periks, mutten saanu sitä pysymään siellä. Mutta ehkä enskerralla. Pidettiin välikäynnit.

kuva videolta, siks laatu ;/Loppuravailtiin vielä itsenäisesti. Menin ympyröillä yms loivaa kiemurauraa. Aladin oli kiva rento ja näin. Loppukäynnit vielä lopuks. Poni talliin ja pois. Jätin melkein kaikki kamat tallille ja lähettiin kotiin.
//Ida

5 kommenttia:

 1. Koosteet on vähän turhan pitkiä (=tylsiä) ja laitat ne tosi isoiksi, joka on aika häiritsevää. Pienemmästäkin näkisi tarpeeksi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, koitan enskerralla lyhentää niitä vähän ja koitan saada ne laitettua sillen miten haulusin (pienempänä ei mennyt minne halusin) :)

   Poista
  2. nyt on vähän pienempänä videot :)

   Poista
 2. Haastoin sut sellasseeseen kysymys juttuun. :) Käy kattomassa ohjeet ja kysymykset täältä:

  http://www.sailervoslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista