keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

LAPPAJÄRVI OSA 4

Cheek @ Kuortane 18.7.13
Hysteria

Tää olis kuulunu jo edelliseen Lappajärvi osaan, mutta minkäs sille voi et unohdin. Käytiin siis E:n ja M:n kanssa katsomassa cheekkiä kuortaneella. Lämppärinä oli Hysteria niminen bändi. Niin ja oltiin jo ennen neljää jonossa ja päästiin suht. hyville paikoille. Melkein koko ajan cheekkiä odottaessa sato vettä, mutta eihän me lannistuttu. Tajuttiin Inan kaa että ollaan molemmat tuolla ja tietysti sitte ajattelin et pääsen mä kyl takas omalle paikalleni, pyh! No empä päässy joten olin vähän taaempana Inan ja Nean kaa. Voin suositella jokaiselle cheekkiä. Ja livenä oli ihan mahtava. Yleisö mukana heti ja muutenkin koko keikka oli hyvin ns. suunniteltu. Lopuks Cheek vielä kiers aidat läpi ja anto läpsyt. Jotkut tosin sai kaks koska paikan vaihto ;)
Laittakaa laatu mahdollisimman hyväks tosta mutterista :)

20.7.13
Käytiin Pyhävuorella enon ja kolmen koiruuden Aamun, Marilynin ja Lotan kanssa. Käytiin ensin huipulla ja sitten Peikonkierroksella. Kierrettiin kierros ja lähettiin hakemaan pizzat, sieltä sitte kotiin.


23.7.13

23.7. olikin mun synttärit ja musta tuli vihdoin 14-vuotias, vaikka olo ei ollu yhtään sellanen. Lahjaks sain rahaa ja suklaalevyn. Samana iltana käytiin E:n kanssa ongella. Harmiks tästä päivästä ei oo muita kuvia kun nää kaks julkasukelposta.

Lappajärvestä tulossa enään yksi postaus. Myös sitten niistä estekisoista on tulossa postausta sitte ajallaan, Niin ja leiripostaus, eihän leiristä oo kun reilu kuukaus.. :D Niin ja muistakaa bannerikisa.

//Ida

6 kommenttia:

 1. Aivan tajuttoman ihnia kuvia! Nyt on kyllä pakko kysyä, millä ihmeen kameralla saa noin ihania kuvia! :O Ja entäs nuo bannerit? Ne vasta ihania ovatkin!

  Ihme on myös, ettei sun blogilla ole edes paljoa lukijoita! Suosittelen mainostusta, nimittäin tää on ihan huippu! Nuo kuvat ja värit ja kaikki!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ihan hirveesti ihanasta kommentista! Kuvat on otettu Canon EOS 1100d järkkärillä :)

   Poista
 2. Hyvää synttärii näin jälkikäteen! Mä täytän 8.8 13v! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti, onnee sulle näin etukäteen :)

   Poista
  2. Mä en voi ymmärtää, miten saat 1100D'llä noin hyvii kuvii... Itellä sama kamera...

   Poista
  3. varmaan vaan asetuksista kiinni :)

   Poista