lauantai 27. heinäkuuta 2013

LAPPAJÄRVI OSA 1


30.6.- 7.7.13


1. Sunnuntai iltana saavuin Lappajärvelle sallan rippijuhlien jälkeen. Mitään merkityksellistä en tehny ekoina päivinä ollenkaan. Yhtenä päivänä hypytettiin kuitenkin Moonaa ja Miisaa.
 2. Pari päivää myöhemmin sain aikaseks mennä lapsien mukaan kameran kanssa lehmiä kattomaan.3. Samana päivänä kuvattiin ihanaakin ihanampaa Oskua. Sanotaanko vaikka että oon rakastunu loppujenlopuks tohon koiraan 
4. Ellikin pääs kameran eteen. Sille piti tulla pentuja koska se oli lihonu niin paljon.. Paljastu kuitenkin että se on poika.. Elliot tuli sen nimeks sitten :)

5. Haettiin äiti juna-asemalta ja löysin itteni.


 6. Menin yllättäen rantaan jossa Hulmu pääs poseeraamaan.7. Mun eno tulikin mökille kolmen koplansa kanssa, Aamun, Marilynin ja Lotan.

Tässä tää eka osa Lappajärveilystä, muutama osa lisää tulee vielä. Niin ja pahoittelut leiripostauksen viivästymisestä, multa puuttuu tärkeitä kuvia ja niitten saamisessa kestää. Heti kun saan kuvat saatte myös postauksen leiristä.

//Ida

8 kommenttia:

 1. Hyvä postaus ja ihanat koiruudet :) Varsinkin hieno kuva toi mis koira ravistaa ♥

  VastaaPoista
 2. Voitko lähettää niit kuvii Lotasta ( huonekaveristas) mun säpöön? T. Lotan sisko Vilma

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja siistei noi kuvat. Ootan innolla seuraavaa. Vaihdoin blogin osotteen, nii laitan sen ihan varmuuden vuoks tännekki. :)

  http://villija-vapaa.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ja hyvä ku laitoit koska jotenki jää postaukset saamatta ku osote vaihtuu :)

   Poista