lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hengissä & nimikilpailuMä en oikeen tiiä miten tää pitäis alottaa.. No alotampa kuitenkin. Eli mulla oli leiri Relanderin ponitallilla, joka tuli ja meni. Mulla oli siellä tosi kivaa ja olisin voinu jäädä kauemmaksi aikaa. Tää postaus on kuitenkin vasta tällänen herättely postaus koska multa puuttuu parit leirikuvat ja sitten teen leiripostaukset. Niin vielä leiriin liittyen, haluutteko jokaselle päivälle oman postauksen, kahdelle päivälle aina yhden vaiko yhden ison postauksen?

Niin ja oon kanssa ajatellu tehä kysymyspostauksen, kuvapostauksen ja bannerikilpailun. Niin ja muutama erikoispostauskin tulee. Normaalipostauksia kuulumisista ei tuu ennen kun saan noi leiripostaukset pois alta. Tässä samalla pahoittelen tätä taukoa. Ei vaan oo ollu inspistä kirjottaa tänne ja säätki on suosinu nii ei viittis olla vaan koneella.

Nimikilpailu

Pohdiskelin tässä reilu viikon pitäiskö blogin nimi vaihtaa ja jos pitäisi niin mihin?

Tän nimen on vaihduttava, sen jo päätin ja ajattelin siitä jotain suomenkielistä.. Mutta mitä? Joku joka keksisi hyviä ehdotuksia niin tonne alas saa laittaa niin paljon kun keksii ja se kenen nimi on se joka kolahtaa saa bloginsa (jos sellaisen omistaa) tuonne sivupalkkiin mainostettavaksi. Niin ja nimi saa olla suomeksi mieluiten, mutta jos se onkin joku loistava enkuksi niin en pistä pahakseni vaikka sitä ehdottaisittekin

Auttakaa hyvät ihmiset mua!


//Ida

10 kommenttia:

 1. Spirit villi ja vapaa

  VastaaPoista
 2. Mä haluaisin joko sen leiripostauksen yhtenä isona postauksena tai sitten kaks päivää aina yhteen postaukseen (vai miten se nyt meni :D ) Ja innolla odotan kysymys & kuvapostausta :))

  VastaaPoista
 3. Tee yks iso postaus siitä leiristä :)

  VastaaPoista
 4. Tee yks iso postaus :) ja kannattaa laittaa nimeks joku sellanen "neutraali" tai sillee ei esim hevosaiheinen jos kirjottelet muustaki :) tai siis mun mielipide :D sen takii mäki halusin semmosen nimen joka ei tavallaan ns. rajota kirjottelun aihetta :) i u know what i mean xd

  VastaaPoista
 5. ja en kyl yhtäää keksi mitää nimee, ku pitääs varmaa munki blogille keksii uus :)!! Mut tee se leiripostaus sillee 1 kokonainen, iso :D!!

  VastaaPoista