sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sotanorsut tulevat, älä jää alle!

moi taas! Olin perjantaina tallilla taas, siel oli Saara, Nelli, Emma, Julia, Wilma ja Ida ainaki :) Söin sit heti kasvissosekeiton ku olin tullu suoraan tallille kodin kautta, niin etten ollu syöny mitään. Vietettiin pieni ´ruokalepo´ Emman kaa (maattiin satulahuoneen matol) Siin sit chillattiin jonku aikaa. Koht hiippi tuli (oli sijaisopena tnä + ens kerral, ku ninal oli jotain muuta menoo) sit venattiin et kello oli puol ja viiden tuntilaiset kysy ponei kenel ne menee. Kysyin kans et voisko mun äiti ridaa vikal tunnil ja kävihän se. Lähettiin Nelpsukan kaa kauppaan, se osti sipsei. mässättiin niitä sitte matkal tallille takasi :D Lista oli tullu silläväli ku oltiin kapas ja menin Waltteril yllätys yllätys. Putsasin Spiritin kupit kans.

 
 

Kuvattiin taas viiden tuntii koska ne hyppäs, ympyräl. Atte vaan veti ohi, koska se ei käyttäydy laukkaympyröil. Mut kaikil meni ihan hyvi. Pinkku tuli hakee meit laittaa ponei kuntoon. Mentii sit talliin 17.53 ja ponit oli melkeen valmiita :D Mentii syömään ja kirjottelin päikkyyn. Sit kello olikin puol seiska ja menin laittaa Waltsuu kuntoon. Lähettiin seiskalt maneesille ja laitoin jalkkarit valmiiks ku ooteltiin hiippii. Aladin ei suostunu tulee maneesii meni hetki ennenku se suostu tulee sisälle. Hupsu poni.

Seläs kiristin vyön ja laitoin jalustimet kuntoo. Menin kävelee, en antanu ihan pitkii ohjii. Mua ehkä vähän jännitti se tippumine mut sit unohin sen jo välikäyhteihin. Tehtii tunnilla ympyrän pienennystä väistämällä ja poika meni kivasti. Laukattiin kans ja Waltterin laukka on niin ihanaa, kunnon keinuhevoslaukka ♥ Loppukäynneis sit en taas antanu ihan pitkii ohjii, tai olin antamas nii oli lähös jo jonnekki.. Eli sellaset puolipitkät :D Mut oli ihan kiva tunti.


Hemulii :DD


Laitoin tallis Waltterin pois ja menin laittaa kamoja kasaan satulahuonesee. Sit muistin et äiti ridaa siel aikuisten alkeistunnil joten menin kattoo sitä + otin pari kuvaa joita en julkaise koska näky on hirveä ;) Tunnin jälkee kannoin ihmisten kamoja maneesista (kuormajuhta) tallis sit autoin äitii laittaa nellin pois ja menin kirjottaa päikyn loppuun. Päästiin yhen aikusen kyydil dösärille ja siit 550'll kotiin.

Lauantaina sit heräsin kympiltä ja heti koneelle (en toki ole addiktoitunut tai tylsistyny) Lähettiin iltapäivällä äitin kaa värjää mun hiuksii ja yks kaveri tuli kattoo (C) + puhuu munkaa :D Sille laitettii turkoosi raita.. Sit kans toinen kaveri tuli kattoo (L) + venää et mennää ulos. Puol seiskalt C lähti kotii kattoo leffaa. Vähän yli seiska olin valmis (leikkasin äitinki hiuksii) ja mentii ulos chillaa ja kertoo tarinoit kouluist ku ollaan nykyään eri kouluis. Mentii meille ku oli kylmä ja L äiti soitti ja sano et ne venaa sitä mun ikkunan alla ku L'lläl ei ollu avaimii mukan. Katoin illal Scream 3'sen loppuun ♥ Ahh, rakastan niitä! ja Heti perään leffan; Klik!, se oli ihan ok. Sunnuntaina olin ulkona pari hoo.


Old hair

New hair
//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti