maanantai 15. lokakuuta 2012

Rusettihai

Teretere :) Olin perjantaina talleilemassa. (joo tosiaan aika ylläripylläri) Olin tallil vast puol neljä, metrot on proot. Söin heti sit sellasen ällöruuan, haha ja tietysti samalla jtn seppoiltiin. Kuvasin sit hetken Venlaa ja Kirsikkaa ♥ Ne on söpö pari. Sit tein jotain mut en muista enää et mitä tein. Joskus puol viidelt Hiippi tuli ja sai toivoo. Noh meijän tunnil osa meni ilman satulaa ja osa satulal. Menin Waltteril satulan kaa.. Hilluin sit tallis puol kuutee ja menin kuvaa hetkeks Wilman, Idan ja Julian tuntii.


 


 Menin sit talliin ja kuvasin taas Venlaa ja kirsuu. Kohta Spirit tuli talliin ja sain laittaa sen pois. ♥
Poika oli ihan väsy eikä sitä jaksanu kiinnostaa vaik putsasinki kupit.Kello oli puol seittemän ja söin leivät ja join kaakaon. Pinkku laitto Waltterin ku se halus laittaa sen kuntoo :) Kuvasin siin sit yhen clipin Wilmalle joka teki videopastauksen. Kävin viel enne tuntii vessas ja sit kypärä päähän ja maneesiin. Noustiin selkää ja näin. Tunnil sit tehtiin salmiakkii ja jännää väistöö hevosen turvan ympäri. Lopussa sit laukattiin niin et tötsältä takaosa väistää ja pituushalkasijalta laukka. 2/4 laukkaa ja 1/4 käyntii ja 1/4 väistöö. Waltteri stoppas paris vikas nostos ja meinas "pompata" or something.
 
Harjasin sen läpi ja annoin Pinkun vasuullisena hoitajana selvittää sen hännän. Perjantaina oli kuitenki ponien puunaus päivä :DD PPP. Kirjotin päikyn ja lähin iskälle.
 


 


Lauantaina vietiin saanalle Piano. Chillasin saanan ja siirin luon sitte iltaan asti. Sunnuntaina en tehny mitään järkevää.

 
//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti