lauantai 20. lokakuuta 2012

Skyfall

Teretere♥ Kerron nytte tiistaista lähtien, ku en oo kerenny postailee. Tiistaina hain Emilian juna-asemalt ja tultiin meille. Syötiin ja chillattiin hetki. Lähettiin käymään kirpparil ja Emi löys farkut jotka oli 'revityt' ja löyrettii kans jing&jang(?) kaulakoru, kaks osanen. Emi otti mustan puolen ja mä valkosen. Keskiviikkona lähettiin itikseen ja shopattiin melkeen kuus tuntii. Torstaina mentii kaupungille ja shopattiin n.4-5 tuntii.
Sain tuhlattuu 180€ kahes pv's.Perjantaina mentiin tallille. Menin samaa matkaa Netan (Emilia oli mukana kans) busal. Käytiin kaupas ja ostin lihispaketin (sis. 4lihist) Tallil sit syötii ja laitettii Eetu kuntoo. Mentii käymää maneesis ja autoin Niitan ratsastajaa selkäännousus. Mentii tallii ja laitoin Emilian kaa Unin pois. Puol viidelt Nina tulee ja saa taas toivoo, toivon sit Eeppii ja saan sen. Siinä sit hilluttii ja neljät Spirit tuli sisälle. Pinkku antaa mun laittaa sen pois. Ja tottakai laitan hanimussukan pois ♥ Putsaan kupit tottakai ja sit jätän sen rauhaan karsinaan.
Laitettiin Uni tunnille kuntoon. Vetäsin harjalla läpi koska oltiin harjattu se kunnolla jo. Suitset vaa päähän ja heti ku satulan otti meinas syyä huovan O~o Hupsu.. Sitte emilia piti kiinni ja uni tietysti näykkäs sitä kädestä. "Tän ponin söpöyspisteet lähti ku se puri mua!" noh, mustelma nous ja satula saatiin selkää. Autoin ratsastajan selkää ja menin syömään talliin ja chillaa. Kello on puol seittemä ja meen laittaa eeppii kuntoo. Se on tosi känkkis ja hapannaama. Satulankaa luimii ja peruuttelee. Oon suitset kädes karsinan edes, nii poni hyökkää.. Jotenki se ei varmaa tykkää hirveesti musta tai sit se ei vaan jaksanu ihmisii enää. No päästäänhän me vihdoin maneesiinki :))

Nousen selkää ja lähetään käppäilee. Eetu oli reipas niinku yleensä. Alettiin tehä keskiympyrää kevyessä ravissa. Pidettii pienet välikäynnit ja sitte alettiin tekee avotaivutusta. Eka käynnissä ja sitte ravissa. Laukattii keskiympyräl ja eetun laukka pyöri kivasti. Oli tosi mukava. Vaihdettiin suuntaa ja samaa kuvioo eli avotaivutusta ja laukkaa. Lopussa eetu alko vertyy tosi kivaks. Tykkäsin ihan sikana. 
//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti