maanantai 11. heinäkuuta 2016

Jälleen uusi tuttavuus


26.4 mulla oli listassa ihan uus tuttavuus Onni. Olin nähnyt kyseisen ponin useasti liikkeellä meidän tunnilla ja se vaikutti oikein energiseltä tapaukselta. Aluravailut meni hakiessa vähän tuntumaa raviin ja siihen millaisilla avuilla poni toimii. Pikkuhiljaa aloin löytämään nappuloita kun siirryttiin ympyröille harjoitusraviin työstämään poneja. Siirryttiin käyntiin ja tehtiin väistöä jonka jälkeen laukannosto. Väistöt sujuivat vaihtelevasti hyvästä säälittäviin räpellyksiin. Laukannostot olivat suurimmaksi osaksi ihan okei. Raviin siirtyminen tuotti hetkittäin vaikeuksia ja vaati aikansa ennen kuin löytyi tahti ja tasapaino uudelleen. Tehtiin ennen loppuverkkaa vielä etuosakäännöksiä ja ne luonnistuivat Onnilta ihan superhyvin kun saatiin yhteinen ajatus miten ne sujuvat. Loppuraveissa sain jo paremmin tuntumaa Onniin. Pidin tosi paljon ponista, varsinkin koska se tukeutui kädelle mielellään joka helpottaa mua pitämään käsi tasaisena ja helpommin kannettuna.2 kommenttia:

 1. Kiva menopeli allasi, energinen ja pirteä, joka vaatii pienet avut.
  Kätesi ovat kovat ja yritä korjata niitä. Kanna kätesi ja opettele pehmentämään ohjasotteitasi.

  Ihanasti palkitset ponin taputuksella, oikeaan aikaan. Aina kun taputat sisäkädellä palkinnoksi ei tarvitse heittää ohjia pois. Hienoa, että käytit lyhyttä raippaa noin energisellä ponilla.

  Katso laukannostoa, siinä on parantamisen varaa, pehvasi nousee ja nojaat eteen. Peppu penkkiin ja pienet avut, niin ponikaan ei ryntää.

  Katsoin ensin seuraavan postauksen ensin ja sitten tämän. Seuraavassa postauksessa alat löytämään nappulat tämän menopelin kanssa. Lisää treeniä ja hiljaa hyvä tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukannostot on mun suuri heikkous, en malttaisin istua loppuun asti, ja yritän parantaa sitä kokoajan.

   Poista