sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Pakkanen paukkuu

5.1 Mulle osui ratsuksi Ikke. Pakkanen paukkui lähelle -20 ja meitä ratsastajia ei ollut kovin montaa tunnilla. Pyysin kuvaajaa käymään edes hetkeksi, mutta eipä ketään näkynyt joten tunnista ei ole mitään todistusaineistoa. Tunti oli suureksi osaksi fiasko ja aka paljon säätämistä siihen mahtui, kuitenkin selvittiin siitä ihan siedettävästi Iken kanssa.


12.1 Mulle osui ratsuksi Pirre. Olin menyt kyseisellä ponilla kerran aikaisemmin ja tykkäsin siitä, vaikka ei ollut sen ihmeellisemmin mennytkään. Oltiin tunnilla paljon pääty-ympyröillä ja haettiin ulko-ohjan tuntumaa ja aluksi meidän meno näytti aivan järkyttävältä kun Pirre katsoi yläkautta silmiin. Pikkuhiljaa se rentoutui aina hetkittäin. Laukattiin puolikas ympyrä ja saatiin muutamat hyvät nostot jotka ei levähtäyt, laukkaa en ehtinyt tosin ratsastamaan hireän hyväksi lyhyessä ajassa.

Lopputunti mentiinkin kolmikaarisella ja siinä mun ratsastus huononi, mahdollisesti sen takia että vihaan kolmikaarista yli kaiken. Kolmikaarinen toimii jos hevonen on hyvin avuilla, mutta jos ei ole niin ei se tahdo auttaa oikein mihinkään ainakaan mulla. Pirre oli kuitenkin ihan kiva ja olisi mukava mennä sillä useammankin kerran joskus. 

1 kommentti:

  1. Mä komppaan sua, mäki vihaan kolmikaarista XD, mut ihan kivasti sait pirree rennoks, sehä on vähä sellane jännä poni :)

    VastaaPoista