lauantai 25. kesäkuuta 2016

Kevätkauden aloitus


29.12 oli kevätkauden ensimmäinen tunti, jonka sain mennä Ruutilla. Pakkaset olivat alkaneet kiristymään pikkuhiljaa, mutta vielä ei ollut hirveän kylmä. Kuitenkin ponit olivat hieman lentoon lähdössä aina ajoittain. Ruutin kanssa mun kädet leviää todella helposti ja ne laskeutuvat reisiin kiinni ihan huomaamatta, joka tietysti vaikeuttaa asioita. Tietysti asiaa auttaisi myös ohjien lyhentäminen, mutta jotenkin ne pääsevät aina lipsahtamaan käsistä. Tunnilla mentiin aika paljon vain perusjuttuja pääty-ympyrällä ja keskiympyrällä. Ruuti oli ihan ok, mutta en saanut siitä oikein mitään irti ja se oli kovin jäykkä.4 kommenttia:

 1. Aijotko tosiaan postata kaikista talven ja kevään tunneista koko kesän? Tuleeko sun blogi olemaan aina näin jäljessä että kesällä kerrotaan talven tunneista ja talvella kesän tapahtumista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijon postata kaikista tunneista koska haluun nähdä kehityksen ja muistaa niistä vielä jotain. :D Mutta alan päivittämään ajankohtaisesti heti kun saan nämä pois alta :D

   Poista
 2. Koulusta kun olet kesälomalla niin luulisi olevan aikaa ja halua saada blogi ajan tasalle, vaikka onhan se ihan kiva seurata sitä sun kehitystäkin, vaikkakin jälki junassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halua kyllä löytyy mutta aika on ajoittain hukassa, koska oon kesätöissä ja en halua istua jokaista muuta päivää kotona :)

   Poista