sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

"Hurjat" estekisat 30.6

Päätin ilmottautua vielä ennen kauden loppumista viikkiin estekisoihin. Muuten en olisi mennyt mutta koska leirillä en saanut c-merkin esteitä suoritettua sattuneiden syiden takia, päätin sitten suorittaa sen kisoissa. Radoista oltiin otettu se missä on vähemmän hyppyjä ja enemmän kaikkea teknistä. Toiveina mulla oli Nasse, Spirit ja kai Ruuti. Nassen sain onneksi.

Verkattiin käynnissä, ravissa ja laukassa melko itsenäisesti 20min. Nasse oli ehkä hieman hidas pohkeelle ajoittain, mutta kuitenkin varsin toimiva. Otettiin muutama verkkahyppy ristikolle ja pystylle. Hypyt meni ihan ok, pikkasen hakemista oli, kun en ollut aikoihin hypännyt Nassella kunnolla.


Rata itsessään meni ihan ok, laukkoja en tosin meinannut tuntea ja nähdä ollenkaan eli vaihtelin turvallisuussyistä. Nasse toimi kuitenkin kivasti jälleen. Hypyt onnistui ihan ok, vaikka ilmeisesti kommenttilapun perusteella hieman hyppäsin ennen hevosta laukkahypyissä, hups. Ravissa tuntui että Nasse oli turhan rauhallinen, mutta videolla tempo omaan silmään näytti ihan ok'lle.

Pöytäkirjassa luki;

Istunta esteiden välissä:
+ Hyvä ohjaspituus
- Ylävartalo rauhallisemmaksi

Istunta esteillä:
+ Ravihypyissä hyvä
- Varo ettet hyppää ennen hevosta laukkahypyissä

Oikeiden teiden seuraaminen:
+ Hyvät tiet
- Vielä paremiin sisäpohje ympyröillä

Myötääminen hypyissä:
+ Et häiritse hevosta

Sopiva rytmi ja tempo:
+ Sopiva laukka
- Vähän hätäinen(?) ravi

3 kommenttia:

 1. Tosi kivasti meni toi sun rata! Just niinkun tossa pöytäkirjassa luki, nii ylävartalo rauhallisemmaks ainaki laukassa :) et sun kädet vähän liikaa liikkuu laukassa (en oikeen osaa selittää mutta ehkä ymmärsit xD) mutta joo hyvää loppukesää sulle :)!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja monipuolisesti isoja laadukkaita kuvia :) Nyt kun tietää omia virheitään, on niitä mukava yrittää itse korjatakin.
  http://katrisofia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Sinut on haastettu! :)

  http://etenemisentempo.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista