lauantai 4. heinäkuuta 2015

Hevonen on enkeli ilman siipiä

Kesäloman alkaessa mulla oli aikaa ja tallikaverit varasivat mut kuvaamaan maastoestekurssiaan. Kuvailen muiden ratsastuksia ehtiessäni niin paljon kuin vain kykenen, tykkään äärettömästi hommasta ja haluan kehittyä kameran takana. Tosin kyseisiä kuvia en koskaan julkaise blogissa, joten vaikka tekisinkin paljon, todistettavasti harva kuvausreissu päätyy blogiin asti. Edellämainitulla maastoestekurssilla ehdin kuvata ponien tarhausta. 

Mua on alkanu huolestuttamaan mun kamera, okei eihän se ole ollut käytössä kuin 3,5 vuotta, mutta ruutuja on sillä otettu kuitenkin aivan hirveästi. Kevättalvella laskin ja luku oli reilusti 50 000 paremmalla puolella. Uskoisin luvun lähestyvän vakaasti 100 000, joten pelkään koska kamera sanoo itsensä irti. Muutamista alla olevista kuvista huomaa tarkennuksen seikkailevan tai olevan muutan vaan epätarkka, varsinkin kauempaa otetuissa kuvissa. Pölyä tosin löytyy niin objektiivistä kuin rungostakin, toivotaan että se on ainoa ongelma. 

Nyt kuitenkin nauttikaa kuvista!


2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia taas kerran! Ai että Spirit näyttää nii paljon vanhemmalta nykyään, tossa yhessä kuvassaki näkyy niin selkeesti toi otsaan tullu valkonen läiskä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inz :3! Siitä on reippaasti tulossa meidän pieni pappaponi ;)!

      Poista