keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Mitä täällä tapahtuu?


Terveppä terve! Tähän pieneen hetkeen on sisältynyt tahatonta taukoilua ja vähän kaikkea muutakin, kiireessä blogi on ensimmäinen joka karsiutuu...

Kolmisen viikkoa sitten julkaisin postauksen, enkä edes tiedä miksi niin kauan sitten. Okei no meillä oli Espanjasta vaihto-oppilaita viikon verran ja kaikenlaisten aktiviteettien jälkeen oli vain niin väsynyt että konetta oli edes turha yrittää avata.. Mutta jos sen päätti avata aukesikin google drive ja äidinkielen päättötyö taikka helimunin viimeiset resoluutiopanostukset. Onneksi ne on nyt saatu pois alta ja on viimeiset kokeet tiedossa. Kieltämättä helpottavaa kun tietää ettei enääm kyseisten kokeiden jälkeen tule mitään ylä-asteen koetta.

Ennen espanjalaisten saapumista käytiinkin lopella mökillä yhden päivän retkellä ja sieltä tuli kuvattua muutamat kuvaset. 


Kuvannutkin olen ihan todella paljon, sillointällöin tunteja ja valkkoja, myöskin itsenäistä ja otettiin myös vappukuvia. Rakastan sitä kun alkaa valoisuus näkymään kunnolla ja voi räpsiä huolehtimatta siitä tuleeko kuvista pelkkää mustaa pikseliä.

Ratsastanut olen nyt viikon sisään enemmän kuin normaalisti, mutta kaikista tuleekin sitten omat postauksensa kunhan ehdin kirjoittamaan ne. Mikään ratsastus ei ole sujunut hohdokkaasti vaan mennyt sillä ihan ok vaihteella. Taitaa olla semmoinen tasapaksu kausi menossa mulla. 

Vappukin sujui railakkaasti ollessa tallilla kolme päivää putkeen. Talutin, ratsastin, kuvasin ja tuutoroin jos näin pitää tiivistää päivät yhteen. Oli kyllä kiva viettää rennossa seurassa ja samalla unohtui kaikki turhat koulujutut.

Puolentoista viikon päästä 18.5 maanantaina lentokone suuntaa kohti Italian Grosettoa ja Roomaa. Ihan täydellinen päätös kolmelle vuodelle semi hyvän jengin kanssa! Saatte sitten sieltä paaaljon kuvia, ei huolta.

Ulkoasuakin pitäisi muuttaa, inspis vain on ihan täysin kadoksissa, mutta enköhän jotain keksi jossainvaiheessa ;)!
Mitä teille lukijoille kuuluu näin keväänkorvilla?

2 kommenttia:

  1. Oi tää oli aivan ihana postaus! Ja nää kuvat oli iha sairaan ihaniii!!!!!! :D:D <3<3 ja vitsi nauroin tolle netalle taas xDd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lauraa :D Joo toi oli vaa nii taitava lapsi xdd!

      Poista