maanantai 22. joulukuuta 2014

Ehkä nyt on aika

Eihän tässä olekkaan kulunut kuin ikisuus viimeisimmästä postauksesta. Niin paljon on tapahtunut, mutta toisaalta ei mitään maata mullistavaa. Kaikki kauden ratsastukset onkin ratsastettu ja teen niistä muutamat postaukset, en ala väsäämään kaikista omaa postausta koska muisti ei vain riitä kertomaan tarpeeksi 4 kuukauden takasista ratsastuksista. Mietin olisiko kysymyspostauksen aika? Jos tulee ihan mitä vain kysymyksiä mieleen niin kommentteihin ja vastailen sitten erikseen.


But first let me take a selfie
 Yhtenä viikonloppuna oltiin Sirkus Finlandiassa. Oli oikein kiva esitys jälleen.Eräänä kauniina lauantai-iltana tuutorit ja hoitajat viettivät maneesi-iltaa. Oli hauskaa ja hoitajatkin taisivat tykätä. Vietettiin hauska ilta ja yö tuutoreiden kesken vielä. Maneesi-illan jälkeisenä aamuna ruunat olivat tarhassa ja kuvailtiin niitä hetki.

Helka

Marketta

Pirre
 Viikkiin on saapunut syksyn aikana 3 + 1 ponia, joista kaksi ei kuitenkaan jäänyt pysyvästi. Alkusyksystä Helka ja Marketta tulivat, Helkalla en koskaan ehtinyt menemään. Marketta on kuitenkin tullut tutuksi ja se on varsin mukava poni. Myöhemmin syksyllä tuli Rippe, mutta nimi vaihdettiin Pirreksi. Oikein mukava tamma, tosin tälläkään en ole vielä päässyt menemään. Viikissä ehti käydä myös suloinen Rosso, mutta sekään ei jäänyt sen kauemmaksi aikaa.


 Tulihan siellä stadionilla käytyä katsomassa Jarea. Tästä myöhemmin lisää kuvia.


 Ehkä kivoimmmat bilsan tunnit kun pääsee vähän leikkimään.


Autumn ball oli huikee taas tänäkin vuonna!


*epäonnisunut yritys ottaa selfie spiritin kanssa*


Nää on näitä kun yrittää pakata matkalaukkua.


 Espanjaan hiphei!

 Espanjassa oli oikein mukavaa ja siitäkin tulee myöhemmin järkkärikuvat.


Enrique Iglesias kävi pyörähtämässä Hartwall areenalla ja siellähän minäkin stte kävin. Ei kyllä saanut yleisöä mukaan läheskään yhtä hyvin kuin Jare, mutta oikein viihdyttävä keikka oli. Olihan se kiva kuulla muutamien vuosien loistavat biisit ihan livenä.

3 kommenttia:

 1. Tiedätkö miksi Rosso jäänyt Viikkiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma, mutta luultavasti ei sopinut tarpeeksi hyvin tuntiponiksi.

   Poista
 2. hyvä ida, nyt vaan aktivoitumaan blogin suhteen !!! :))))

  VastaaPoista