lauantai 8. syyskuuta 2012

Sataa, sataa, ropisee..

HOWUDOING?! Perjantaina en saanukkaa kyytii tallille joten lähin puolelt ja olin tallil vähän yli kolme. Vein kamat ja menin maneesiin. Heti mut melkeen passitettiin taluttaa Sampoo. Talutin sitä sit koko tunnin. Tallis autoin eka sampon ratsastajaa ja sit menin laittaa Niitan pois, laitoin vielä Hannanki pois. Enkä taaskaan ehtiny toivoo ponii. Ja sain.. Nellin. Noh, ei voi mitään.

Cuteee ♥

Puol viidelt kuvattiin ku Wilma laitto Javen kuntoon ja kuvattiin melkeen koko tunti. Jave pukkas vaan ekois laukois :)) Ajateltiin mennä kauppaan mut tallis tartti apuu laittaa alkeistuntilaisten poneja kuntoon. Laitoin Sunnyn kuntoon ja ratsastajan äiti kysy et voinks taluttaa. Sanoin et en koska mun pitää syyä ja laittaa Nelppa kuntoon. Talutin sit kuitenki Synnyy ekat 5 min, kunnes Wilman värväämä taluttaja tuli.


Satulahuonees söin pikapikaa ja alottelin kirjottaa päikkyy, puolen jälkee menin laittaa Nellii kuntoon. Laitoin ellin satulan ilman häntäremmii ja karvaa välissä. Tasalt mentiin maseesiin, koska ulkon sato ihan sika paljon.

Tunnil tehtiin väistöjä ja laukannostoi. Oli aika paljon ympyrätyöskentelyy, mut muuten ihan kiva tunti. Nelli meni kivasti. Yhes kohtaa se ei osannu päättää kummalt puolelt tötsää nii hyppäs yli ;D Ens kerralla onki puomei ja kavaljettei (JEEE) Laitoin ponin pois ja kirjotin päikyn loppuun. Lähettiin joskus takasin kotiin ja oli jonnet liikkeellä (enkä tarkota ES jonneja)


  
//Ida
 
Monikalle :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti