keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Metsämiehet ja Eräjormat

Heijsan vaan! Olin siis maanantaina tallilla, siel oli Ina, Saara, Nelli, Alma, Netta, Heidi ja Nea (& ns.pikkuhoitajii) Heti menin satulahuoneeseen istahin alas ja ootin et ihmiset syö.  Meijät häädettiin pois ponikerhon tieltä ja päätettiin mennä METSÄILEMÄÄN! Oltiin eka viereisessä metsäs photoshoottaamassa metsämiehiä :DD Ja sit lähettiin kauemmas jonnekki puskaan, tottakai. Puskailtiin hetki siel ja nähtiin ponylit matkalla. Tultiin takasin talliin ja Ina alko laittaa Iituu kuntoon :)) Ja Iituhan on tallin uus ponyli, söpö pallero.


Iitu

iitu
Kuvattiin hetki ennenku tuntilaiset lähti maastoon. Nelli ja minä mentiin syömään. Laitoin sit tunnin jälkeen Niitan pois, ja selvitin sen harjan :) Selvitin kans Spiritin harjan ja hännän. Pojal oli poskessa kaks rupee ja silt oli otetti turpikset siks pois. Laitoin niihin kans helosania. Putsin kans sen kupit.

Kirjotin päikkyyn ni Ina ei löytäny puhelinta ja lähettiin metsään ettii sitä. Ei löydetty.. Inalt oli viety ridakamoi aikasemminki ja Almalt matkakortti.. Liikkuuko tallilla varkaita, ainii ja Nellin karkit vietiin kans. Lähin tallilt vast joskus yli kaheksan. OwO
//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti