maanantai 23. huhtikuuta 2012

Maapuomeja kimolla


Heijjssan! Olinkin taas ratsastelemassa keskiviikkona, ja listassa löytyikin todella yllättävä poni Nelli. Edellistä postauksista huomaa että olen mennyt sillä 4 kertaa. Tälläkertaa oli taas sen oma satula ja ope sano, että siitä satulasta johtuen voi tulla helposti koppakuoriainen, sain kuitenkin häädettyä koppiksen pois.Alkuun mentiin heti pitkillä sivuilla pois uralta joku 3m. Hetkenpäästä alettiin olemaan kevyessä istunnassa aina pitkillä sivuilla. Sitte mentiin ravissa samaa juttua. Hetkinen kevenneltiin ja alettiin tekemään pääty-ympyröitä. Pityyshalkaisijan kodille lisättiin puomit (ympyröille). Mentiin siitä sitten monta kertaa. Mentiin hetki käynnissä ilman jalustimia ja vähän löysemmillä ohjilla.Minä kunnon vino DUDE ;)

samiksia?

Onse nätti ♥

Pysähdyttiin toiselle pitkälle sivulle ja otettiin oven kohdalta käynnistä laukkaan, kevyessä istunnassa. Mentiin sitä n. kolme kertaa ja vaihdettiin suuntaa ja sama. Sitte otettiin loppuravit ja samoja ympyröitä. Loppukäynnit ja kaartoon. Nelli oli ihan eri poni kun aikasemmin, paljon rauhallisempi yms. Ainoostaan laukassa kuumu vähän, mutta Atte on tosi herkästi kuumuva, joten se veti kunnolla, onneks kaimani sai pidettyä sen kurissa ja ratsasti sitä tosi hyvin.

Laukannostoja

Tunnin jälkeen laitoin Nellin pois, ja menin syömään. Söin leivän puolikkaan, koska menin auttamaan tarhan siivouksessa. Siivottiin vanhoja heiniä, ja vähän kakkoja, koska 3/4 tarhasta on mutaa, siivottiin se 1/4 ja kaks kottikärryllistä tuli. Mentiin talliin ja menin sovittamaa Spiritin uutta riimua. Se sopi ku nenä päähän. <'33 Venailin hetken ja autoin Sunnyn kavioiden putsauksessa ja kun se halus tapella Eetun kanssa.


Rakkain ponimussukkahanitus ♥
Mentiin syömään loput ruuat ja sitte menin harjaamaan Spirittiä. Se meinas näykkiä välillä, ku harjasin mahasta yms. herkistä paikoista. Herralla oli ihan kuraset jalat ja arvatakkin saattaa se ei tykänny etujalkojen harjauksesta. Sen ratsastaja tuli ja meillä oli samat takit. :) Se laitto Spiritille satulan ja suitset. Autoin laittamaan Eetulle suitset, poni meinas purra ja sitte nousta pystyyn... Hullu poni. Välikohtauksesta selvittiin ja laitoin sille suitset.

Autoin yhtä alkeistuntilaista laittamaan ponin pois ja näin. Pakkasin kamat. Menin vielä putsaamaan hanin kupit ja vähän likasia kaltereita (hehe :)) Sitte lähettiin 78 bussilla kotia kohti.


Ihan täytyy sanoa että uus bloggeri on huono ja tosi epäselkee (onkohan toi sana?) Ihmettelin what? Ku kirjauduin sisää. Kaikista kokeista selvitty ja näin. Meidän toinen ope (mies) siirtyy vitosille kuukaudeks ja me saadaan sen tilalle nakkisormi.
samaa näköä? (ylä- ja ala kuvissa)

Kuvan otin täältä


Perjantaina iskälle tuli kolme kaveria mun lisäksi yökylään, riehuttiin ja sekoiltiin yms. Ja katottiin Epic Movie, sellanen huono kauhuleffa tms. Läppä se ainaki oli :D Lauantaina käytiin kattomassa Titanic 3D. Rakastan leffaa, varmaa yks parhaimmista leffoista, Nälkäpelin ja Keinoja Kaihtamatta kanssa :) Varmaan kaikille jotka sen on nähny herää kysymys, itkettikö? Jos totta puhutaan en itkeny, vaan vähän hihitin leffateatterille jossa nyyhkitään.. Yhy hyy :DD Joo tunteetonta ;P


Love it ♥

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti