maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kokeita enemmän kun laki sallii...

Heijj! Kuten jo varmaan huomasitkin, on blogilla (jälleen) uusi ulkoasu. :) Nytte on ihan kiva.. Tykkään itekkin.. Viikonloppu meni rennoissa meiningeissä, perjantaina chillailin kotona, lauantaina olin yhen kaverin (+ sen iskän) kanssa Horzessa, Prismassa ++ mäkissä :P Eli perus. Sunnuntaina yritin lukea kokeisiin, mutta kuten arvata saattaa meni se lähinnä siihen, että mut soitettiin ulos.. Syötiin jätskiä nammmm ♥ toffee ja suklaa... Hilluttiin ja pelattiin penkkipersistä, ja sitte seuraavaks jalkkista.. Enpä taida tarkemmin kertoa miten satuin kaatumaan :D Joukkueet oli 3-3 kun kaks ei halunnu pelata.. Meijän hieno joukkue päästi välillä maaliin pallon, mutta muuten meillä oli ongelmia saada se pallo vastakkaiseen verkkoon, hehe :---) Siinä pelailtiin hyvä tovi, kunnes päätettiin kaikki lähteä kotiin lukemaan enkun kokeeseen :)

http://weheartit.com/entry/23221230
Horzesta ostin mustia kuminauhoja(1,50e), sekä Spiritille upean oranssin riimun (17e) ♥ Prismasta ostin horzen harjalaukun (tolla nimikkeellä, menee laukusta) ja mäkistä perus tuplajuustoateria ihana päivä ♥

Sitte paluu karuun todellisuuteen..

ma: enkunkoe
ti: fy/ken testi
ke: hissan koe
to: matikan koe

eli ns. koeviikko ala-asteella.. tyhmä koulu.


Ihana biisi ♥

//Ida

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Aww, kiitos <3 Vihdoin sitte jaksoin vaivautua ja avata gimpin kaks (OMG) kertaa :DD Laatu vähän mössäänty.. + hieman hienosäätöö nii great :)

      Poista