torstai 11. elokuuta 2016

HULLUNA NYXIIN

Nyt ollaan eksoottisen aiheen äärellä täällä mun blogissa, nimittäin meikkejä! Olen pikkuhiljaa tykästynyt enemmän ja enemmän meikkaamiseen ja tykkään ehostautua ja meikata ihan kunnolla. Toki viihdyn myös ilman meikkiä paljon, erityisesti kesällä ja koeviikoilla, mutta meikatessa on hauska ilmaista itseään erilailla. Enkä todellakaan sano olevani erityisen hyvä, mutta pikkuhiljaa alkaa oikeita tuotteita löytyä. 

Keväällä suomeen saapui meikkimerkki Nyx ja taisin hieman hullaantua kysiesestä merkistä. Olen ihastunut sen melko edullisiin hintoihin ja muutenkin kivoihin tuotteisiin. Aloitin lip creameista ja nyt löytyy kulmatuotteista siveltimiin. 

Nyx Illuminator rehausseur d'éclat
Ostin tämän  vaaleanpunasävyisen highligterin täyttämään highliterin  paikkaa meikkikokoelmaani ja 12 euron hinta ei paljoa kirpaissut tästä kaunokaisesta. Tykkään tosi paljon ja  vaikka onkin sävyltään vaaleanpunainen ei se näy kasvoilla lainkaan. 


Nyx micro brow pencil
Mun elämä pelastui kun löysin tän kulmakynän nyxin pisteeltä, mulla oli ollut saman tyyppinen, mutta se kului turhan nopeasti loppuun. Tähän taas olen tykästynyt kovasti ja muutaman olen näitä jo ehtinyt ostaa, harmikseni onnistuin katkaisemaan kynäni joten ostoslistalla on uusi tälläinen! 


Soft matte lip cream
Mulla on näitä neljässä sävyssä, kolme melko nudea ja sitten yksi vaaleanpunaisempi jota en oikein osaa käyttää. Mutta enköhän keksi käyttöä kaikille, erityisesti tykkään Abu Dhabi sävystä. 


Nyx Lingerie Liquid Lipstick
Näitä saa metsästää kissojen ja koirien kanssa ja silti sen ainoan kerran kun näitä sokokselta löysin oli jäljellä kaksi ruskean sävyä Beauty Mark ja Teddy bear, ja päädyin beauty markkiin pitkän pohdinnan jälkeen. Vaikka en oikein osaa ruskeaa käyttää, niin olen tykännyt ja on mukavaa vaihtelua tavallisiin ei niin rohkeisiin sävyihin. Huulet tutntuvat kuivilta, mutta jotenkin tykkään itse siitä tunteesta jopa, mutta ei pahasti kuivata ja pysyy hyvin huulilla.


Nyx wonder pencil
Oikea ihmekynä joka sopii täydellisesti huulipunan korjailuun, hoitaa hommansa hyvin. En valita ollenkaan.


Nyx Sivellin
Siveltimiä multa löytyy tosi vähän joten päätimpä ostaa tälläisen toimittamaan highlihter siveltimen virkaa ja hoitaa hommansa hyvin!


4 kommenttia:

 1. Oh god toi ruskee liquid lipstick, ihana !!

  VastaaPoista
 2. Jos et vielä ole liittynyt, niin facebookista löytyy sellainen kun Nordic Style & Beauty-ryhmä johon kannattaa liittyä, jos meikeistä on innostunut! :D

  VastaaPoista
 3. hyvä ja selkee postaus, kivaa vaihtelua kanssa :) Ootan innolla et pääsen testaamaan noita Nyxejä synttärilahjastas ;)

  VastaaPoista
 4. Osallistu riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista