tiistai 6. lokakuuta 2015

Maan mahtavin Nasu


11.8 Tunnille sain Nassen. Arvatkaa vain kuinka iloinen olin. Alussa sain Nassen ravaamaan hieman pidemmälle kaulalle ja se ravasi tosi mukavaa ravia. Tunnista en muista ihmeempiä, tehtiin väistöjä ja voltteja. Nasu oli ihan superhyvä koko tunnin ja paras aikoihin. Laukoissa poni meinasi vähän taas innostua ja lähteä lapasesta, mutta muutamat myös tosi hyvät ja rauhalliset nostot saatiin aikaan. 

Olisihan se oikeasti aika kiva jos kuski saisi uusivanhan ongelman katseen korjattua, sekä saisihan niitä käsiäkin kantaa paremmin. Ryhtikin olisi kiva saada kuntoon. Pikkuhiljaa koitetaan selvitä näistä!


4 kommenttia:

 1. Tosi hienosti ratsastat Nassella! Hyvä että ainakin joku ratsastaja Viikissä saa ponit kulkemaan oikeinpäin. Vielä ehkä vähän terävämmin sais Nasse liikkua, mutta ymmärrän jos yrität pitää sen rauhallisena.
  Hyvää syksyä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä tuolla on useampiakin jotka saavat ponit kulkemaan oikeinpäin ;) Oon samaa mieltä että se sais liikkua terävämmin ja vielä paremmin takaa eteenpäin mutta pikkuhiljaa yritän löytää lisää nappuloista ponista. Kiitos ja samoin! :)

   Poista
 2. Oii Nasu näyttää noissa kuvissa superkivalta, ja niinhänse varmasti oli todellisuudessaki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ninaa! Nasbe oli aika muksa tolla tunnilla! :)

   Poista