sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kaksi kuukautta sitten

4.8 alkoi ratsastuskausi omalta osaltani ja lisassa komeili Nellin nimi. Edellisestä ratsastuksesta oli ehtinyt kulua vain kuukausi onneksi. Aluksi yritin normaaliin tapaani ehdotella vaihtamista, mutta lopulta päädyin silti menemään Nellillä. Tehtiin ihan perusjuttuja ja välillä Nelli oli ihan super ja välillä teki mieli vaan raivota kun ei hallinnut itse mitään. Oma istuntani elää ihan omaa elämäänsä, erityisesti keventäessä tai itseasiassa kaikessa. 

Laukat olivat aluksi ihan tuskaa, mutta kun tajusin itse ratsastaa tuli muutamia todella hyviä pätkiä. Nellin ravi on kevennettäessä mulle todella vaikea ratsastaa, mutta harjoitusravissa vähän helpompi. Mentiin kuitenkin todella vähän harjoitusravia tunnin aikana. Sain kuitenkin uudella tavalla kontaktia Nelliin ja jäi myöskin iso kasa korjattavaa syksylle.

Molemmat näyttää aika kärsiviltä

Toivottavasti teitä ei haittaa tälläinen hieman lyhyempi teksti postauksissa. Vanhoista tunneista en nyt muista eritystä, mutta tulevissakin tulee olemaan paljon kuvia ja vähemmän teksiä. Tällätavoin saan luultaasti postaukset nopeammin tehtyä, lukion kurssit kun joutuu ihan itse suorittamaan. Katsotaan nyt kuitenkin miten tämä eloonpalaaminen tästä onnistuu ;)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti