perjantai 15. marraskuuta 2013

ollakko hallinnassa vai eikö olla

Tämän näköinen ratsu oli viimeviikon perjantaina. Ja jos tunnistatte kysessähän on Nelli. Laitoin ponin kuntoon mentiin maneesille. Nousin kyytiin ja säädin superpitkät jalustimet sopiviksi. Alkukäyntien jälkeen verkattiin nopeesti ravissa ja koitin pitää nellin suorana, niin ettei se poikita minnekkään.

Jakauduttiin pääty-ympyröille, joilla sitten laukattiin. Olin samaa aikaa pötikän kanssa isolla ympyrällä, joten kiilailin sen persauksiin jatkuvasti. Sain sitte jätettyä vähän välimatkaa että mökin pääsen laukkaamaan. Nelli laukkas hyvin, välillä tosin kiihdytteli omiaan. Laukattiin tosiaan puomin yli joten tuli muutaman kerran vähän oudompi askel, muuten meni ihan hyvin.

Meidän estetehtävä tultiin kolme kertaa, joka kerta hieman erilaisena. Ekan kerran tultiin ristikkona linjan eka este. Oli kyllä ponissa pitelemistä, rauhotin sitä kaikin mahdollisin keinoin. Hyppy oli ok ja Nelli antoi ottaa hyvin kiinni. Toisella kertaa tultiin samalla lailla, paitsi lisättiin loppuun laukka ympyrä päätyyn. Nelli oli taas menossa ja rauhotin sitä minkä pystyin. Hyppy oli ok, ympyrän tulin pariin kertaan, en saanut nelliä ihan puomin keskelle. Viimeisellä kerralla tultiin linjana ja toinen este oli okseri. Nelli hyppäs ristikon hyvin ja oksserikin meni ihan ok'sti. Loppuravit ja käynnit, ponimus talliin ja kotiin.
//Ida

4 kommenttia:

  1. sulla on kyl tosi kiva blogi! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. http://tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.fi/2013/11/sanomatta-jaanyt.html

    Haastoin sut! :)

    VastaaPoista