torstai 20. kesäkuuta 2013

Bloglovin'

Nyt oon vasta lopullisesti sisäistänyt sen että googlen lukijapalkki poistuu. Kahden viikon päästä. Kaikki te mahtavat lukijat katootte tuhka tuuleen. Siksi näin pienellä varoitusajalla ja suosituksen saattelemana. Ite koin alussa bloglovinin oudoks ja turhaks. Mutta se helpottaa elämää huomattavasti. Puhelimellakin lukee postaukset enemmän mielellään. Ainoo huonopuoli on että välillä se päivittyy vähän hitaasti.

Bloglovin'iin on oikeesti helppo kirjautua vaikkapa facebookin tai sähköpostin kautta. Tässä linkki suoraan liittymiseen. Bloglovin' auttaa rekisteröitymisessä sun muussa. Ja oma blogi kannattaa ilmoittaa heti omakseen. Niin ja KAIKKI blogit joita seuraat jo löytyvät lukulistalta valmiiksi, miten hyödyllistä.

Chromeen saa myös kivan lisäosan josta näkee montako lukematonta postausta on tullut. Ennen puhelimella postausten luku ei ollut ollenkaan kivaa, ei ainakaan mulle. Nykyään se käy todella helposti. Näinpä suosittelen että liitytte blogloviniin ennen kuin kaikki lukijat katoavat. Lisäosan saat täältä.

Täältä pääset seuraamaan blogiani bloglovinissa jos et sitä vielä tee.

//Ida

9 kommenttia:

 1. voihan perse suoraan sanottuna!
  en oo kuullutkaan koko jutusta! Mistä tiiät että googlen lukijapalkki katoaa, ja miksi? :o

  Kehtaatko vastata mun blogiin, unohdan kuitenkin tsekata vastauksesi

  VastaaPoista
 2. ja mitä kaikille lukijoille tapahtuu? :o
  Onks bloglovinin kautta enää lukijoita tai näkeeks niit sellai samalla tavalla kun nyt?
  Tuleeks lukijat näkyviin blogiin joteki bloglovinin kautta?

  VastaaPoista
 3. hei anteeksi että näin häiriköin, mutten oikeasti tajua koko hemmetin bloglovinia!
  Kirjauduin sinne sisään, mutten mitenkään saa blogiani liitettyä sinne. Se vaan käskee lisäämään tuon linkin, mutta MIHIN? En tasan tee uutta postausta sitä varten enkä saa sitä muuallekkaan... Mihin sinä laitoit sen?

  Harvinaisen syvältä muuttaa toimivaa systeemiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ite tietää sen monien blogien kautta ja sitte siellä bloglovinissaki oli jtn sen suuntasta. Bloglovinissa lukijat näkyy mut ei vanhat, toisin sanoen KAIKKI lukijat katoo täältä. Ja ne lukijat voi laittaa näkyviin gadgetin avulla.

   Ja laitoin ite uuteen postaukseen sen linkin, mutta heti ilmottamisen jälkeen otin sen pois postauksesta. Olisivat voineet ihan rauhassa pitää ton lukijapalkin, kiva sitte kun kaikki lukijat katoo. Nyt toivottavasti tää mun selitys selvens tätä juttuu :D

   Poista
 4. Mä taas en pysty ollenkaan kirjautua sinne vaikka teen niinku tossa sanotaan, mutta se ei hyväksy sitä.. Ite ainaki luin joskus et se ois vaan huhu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa'a en sitte tiiä. Mut olishan se kiva jos olis vaan huhu mut sen näkee sitte kun toi palkki katoaa :/

   Poista
 5. eiks ne lukiat voi sit lukee enää blogeja jos ei oo kirjautunu bloglovinoo?? ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyyminä, mut ilmotukset saa blogloviniin..

   Poista
 6. ei kai tuo lukijapalkki poistu, pelkkä tuo että nuo itse lukemansa blogit näkyy tuolla hallintapaneelissa :) näin olen kuullut ja ymmärtänyt, ja toivon sen olevan niin!

  VastaaPoista