sunnuntai 26. elokuuta 2012

Niin paljon asiaa...

Joo nyt on tapahtunu tosi paljon.. Koulussa oon ollu. Keskiviikkona Kokiksen hoitaja soitti ja sano et kokis oli viety pois ;''(  Ja se oli päässy vihreille laitumille.Sit torstaina oli hoitajakokous ja spirit oli jo menny mut sain silti maanantain ja perjantain :) Jäin sit viel kattoo Netan, Ninan ja Helenan tuntii ja kuvasin kans Netan videokameral :)) Lähin sitte vähän seiskan jälkee kotiin :)

Perjantaina menin tallille n.14.45 ja autoin heti Allun ratsastajaa laittaa kamat päälle. Sit olin vähä aikaa kentän laidal ja katoin tuntii.. Sit menin taluttaa unii hetkeks ja sit Wilma tuli taluttaa sitä. Sit vaa jutkailtii jotain ja sit vein Bellan tallii ja laitoin poies.

Ku olin laittanu Beltsin pois menin syömää maksalaattikkoa NAMINAMI! Niin ja sit menin muitten mukana maneesii ja yhen taluttajist piti lähtee nii menin taluttaa Kirsikkaa :)) Sit joskus 20 vaille seittemän Oltiin takasin tallis ja sit hain kamat ylhäältä ja laitoin Nellille suitset. (satula oli jo) wilman suosituksesta en sit pistäny piuhoja, nii ja nelli oli  mun urhea ratsuni :))
Tunnil tehtiin aikapaljon istuntajuttuja ja sellattii perus ratsastukseen kuuluvii :)) Eka mentiin kulmiin ja pysäytettiin kulmassa. Sit ravissa ilman pysäytyksii. Mentiin ympyröille ja ilman jalustimii. Nii et tötsän ja puomin välissä kayntiin (3-4 askelta) Jatkettiin suoral ural.

Sit laukattiin ympyröillä. Olis pitäny mennä kahen puomin välistä

mut voitte uskoo et Nellillä ei pääse siihen väliin. Se väli oli joku reilu 50cm. Sit vaa vaihettiin suuntaa ja jatkrttiin laukoilla ++ ympyrä tehtävil. Sit loppukäynnit, poni talliin kamat poies, kamat kasaan ja kotiin.
 
Lauantaina datasin ja ostin kamulle synttärilahjan ja sunnuntaina olin synttäreillä :))
 
 
// Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti