keskiviikko 1. elokuuta 2012

I think it's time to P.A.R.T.Y.

Hmm...? Ensiks pahoittelut tästä hirveestä kijotustauosta. Ei oo oikeen ollu mitään kirjotettavaa, joten.. Mutta ekaks kerron vähän koko lomasta (Y).. Eli ekahan oltiin serkkujen kanssa (+ isovanhemmat + iskä) punkaharjulla.. Siellä luettiin kirjoja TOOSI paljon.. Jos yks parhaista pitäis valita nii ehdottomasti DARLAH - 172 tuntia kuussa. Siinä oli kaikkea mitä kirjalta voi toivoa. Tietysti alku oli tylsä, mut sittenku pääs siitä herra nimettömistä ohi, nii alko aika mukava tapahtuma ketju. Enkä olis ikinä arvannu loppua.. Sitten jos siitä tulee leffa, kattoisin sen ehottomasti :D  Sekä luin Nälkäpelin & Nälkäpeli; Vihan liekit Ihan järkyttävän hyviä kirjoja ++ leffa on kans loistava. Käytiin myös 2x mannilassa kuvaamassa.. Ekalla kerralla sato ja oli hirvee kuvaus ilma + putki meni huuruun sisältä. Toinen kerta ku tekee sillain (talvella teki kans) Ja toisella kerralla aurinko paisto sopivasti :) Pyörät oli mukana mut eipä pyöräilty paljoo. Ja harrastettiin myös GRILLAUSTA :) Sekä aarteen etsintää. I know, voi olla tylsää, mutta aivonystyrät saa tekemistä :) Ja saahan siitä jotain palkkaa mm. karkkia ja karkkia :) Ja eipä me ihmeempiä tehty, käytiin pari kertaa uimassa, ite uin vaa 3 kertaa 3 viikon aikana :P En jaksanu vaan uida jäisessä vedessä. Käytiin myös kesämaassa, eikä onneks tänä vuonna käyny pahempia vahinkoja. Oltiin melkein alusta ihan loppuun.. Viimeset asiakkaat koko paikassa (Hehe). Sitte toine serkku lähti ponileirille ja toinen jäi munkaa sinne sebaamaan.. Ja nukuin kans neljässä eri sängyssä. Eka "Ullan mökissä", kunnes muurahaiset hyökkäs mökkiin, sitte serkun kaa siskonpedissä, sitte matkasängyllä, ja sitte sängyllä missä nuorenmpi serkku nukku. Sitte tuli lähtöpäivä ja kaikki tavarat vaan autoon ja matka kohti lappajärveä. En noussu autosta kertaakaa ennen ku oltiin perillä.. Oon parikertaa ennenki tehny tälläin, tahdonvoimaa.

Tällästä menoa punkiksella :)
Lappajärvellä sitte uin 2 kertaa, pomputin kakaroita tarampalla, katoin leffoja chillasin yms muuta mukavaa.. Lenkitin koiria yms. ++ tein pari vidiä :) Vietin synttäreitä, kävin tuurissa. Eli yksinkertasesti aika paljon kaikkee. Ja tietysti nukuin PALJON!

Voin kertoo et tää on ollu ehkä yks tylsimmistä kesälomista ikinä.. Ei seuran takia vaan tekemisen.. Ja säitten puolesta..

Yllätyskoira Aamu
Mut samalla tää on ollu tosi mukava kesäloma... Mm. Enoni oli hankkinu uuden koiran Waterfowler Dawn, alias Aamu ♥♥ Suloinen rakkauspakkaus. Ja labbishan tää on :D Kuvassa reilu 8vk.

Nähään taas pian :DD

// Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti