tiistai 1. toukokuuta 2012

Villiponini Spiipero ♥

Hellooo♥! Keskiviikkona olikin tuttua tutumpi ratsatustunti. Listassa oli Spirit- Ida K. Meninki heti laittamaan ponnyä tunnille, harjailin ja näin, oli ihan kuranen jaloista. Harjailin ja laitoin kuntoon. Spirit oliki ainoa poni joka meni tallista tunnille.. muut oli jo maneesissa. Mentiin sinne ja odoteltiin että muut tulee maastosta. Mentiin alkukäyntejä ja samalla puomeja. Ulkoota kuulu pamaus ja melkein kaikki säikähti (paitsi Jave joka oli pissalla) mut kukaa ei tippunu. Alettiin ravailemaan ja menemään puomeja kevyessä istunnassa ja loivaa kiemuraa. Spirit katteli aina välillä yhtä kulmaa.. muttei kuitenkaa välittäny enempää. Sitte alettoon laukkaamaa, kaikkien piti laukata samaa aikaa. Kulmissa perusistunnassa ja pitkillä sivuilla kevyessä. Mulla meni tehtävä lähinnä siihen että rauhoittelin Spirittiä joka kuumui minkä kerkesi ja vaihdoin laukkaa kun herra nosti väärän kokoajan. Saatiin muutamat onnistuneet laukatkin. Toiseen suuntaan sama homma, mutta siihenkin suuntaan tuli onnistumisia. Otetiin ravailua ja näin. Mentiin vielä loppukäynneiksi maastoon.

Laitoin Spiritin pois tunnilta. Menin syömään ja luin muitten hoitopäikkyjä.. Möh.. pitäis mennä itikseen ostamaan vihko ja jtn. hyviä kyniä ++ tulostaa kuvia. Ja tehdä SPIIPEROLLE hoitopäikky. (sain sille vihon ja nyt vaan kuvat ++ infot vihkoon ja ready) Auttelin tallissa sitten muita ja autoin laittamaan Spiiperon vikalle tunnille :)

Sillä meni vähän lujaa..

Se in niin handsome ♥


Väsäsin tän lauantaina ;D
http://artpad.art.com/?m36r2t9abq4

Sunnuntaina katottiin Titanic kahen kamun kaa, again.. Ne sano et nei itke, mut mikäs on se vesi joka silmäkulmasta tirahtaa ;p Ja mä taas nauroin ja häiritsin niitä Fabritsiolla xDD "Oi Fabirizio mitä teit mulle ? Miksi sä kuolit, oij fabirizio!" Normaali minä, hehe ;D Niin ja oon taas kipeenä, kurkku ihan järkyn kipee ja näin.. Onneks on lomaa maanantai ja tiistai ;D

Spiipero ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti