tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tähänkö tää loppuu?

Musta tuntuu että tää oli nyt tässä. Siitä on aikoja kun oon blogitekstiä kirjoittanut. Mutta tää jää luultavasti viimeiseksi tekstiksi ellei vuorokauteen tule roimasti lisää tunteja. Mun aikani on valitettvasti rajallinen ja nyt uusien asioiden tultua en oikeen ehdi enää kirjoittaa. Tän kauden jälkeen lopetan varmaan viikissä jos asiat menee oikein. Tarkoitus olisi myös alkaa vuokraamaan yhtä hevosta, mutta siitä ei saakkaan laittaa kuvia nettiin joten en ala kertoilemaan siitä sen enempää. Eli tässä tää on, viimeinen postaus.


//Ida

4 kommenttia:

 1. aprilliaprilli kuitenkin :D en luullu sekuntiakaan ;) oon liian monta kertaa menny lankaan tänää :D

  söpö valtteri :3

  VastaaPoista
 2. Joo toivottavasti on aprilli-pila. Kukas sitten Spiritiä hoitaa ellet sinä?

  Jos taas alat vuokraamaan jotain karvaooppelia, niin muista käydä tunneilla!
  Taidot ruostuu ja ne eivät ainakaan korjaannu ellei joku ole korjaamassa niitä. Olen monesti törmännyt nuoriin tyttöihin, jotka hankkivat vuokriksen ja tunnit jäävät historiaan. Itsekin vuosia ratsastaneena käyn tunneilla säännöllisesri, koska valmiiksi tässä lajissa ei tule. Joka kerta oppii aina jotain ja kertaus on opintojen äiti.

  Toivon sinun jatkavan blogisi pitoa ja pidä jalat maassa niin kirjoittaessa kuin heppaillessa eli vaatimattomuus kaunistaa. Hyviä jatkoja sinulle teetpä blogisi suhteen mitä ikinä tahansa, niin täällä on ainakin yksi innokas lukija. Kuvasi ovat olleet välillä niin kauniita, että henki salpaantuu. Hevosten parissa jatka vaan Spiritin hoitoa, sillä se karvaooppeli kaipaa hoiteluasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aprillipilahan tämä, onneks :D Jos vielä hankin vuokriksen niin todellakin kävisin tunneilla. Ja nyt jatkankin tässä tätä bloggausta. Kiitos aivan mahtavasta kommentista! :3

   Poista