sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viimeisiä viedään...

Tervehdys sinne :) Nyt on viimeisiä ratsastuskertoja (mulla) ja vihoviimeisiä koulupäiviä ala-asteella, sekä viimeisä päiviä parhaan luokan kanssa. Itseasiassa nyt on jo kesäloma, eikä oo enään parasta luokkaa + koulupäiviä.. Lolh, oon nyt tosi kesäfiiliksissä enkä jaksa pitää nytte mitää romaania... Kerron lyhyesti...

Perjantaina oli meidänluokan disco, sinne tuli kai jtn 139 ihmistä :PP Siellä piletettiin ja pidettiin extrafunn, ja valitettavasti pari kakkosta huijjas ittensä sisään... Troll(ed). Dicen jälkee kamu tuli yöks.

Lauantaina mentiin samaisen kamun kaa Flamingoon uimaan ja näin. Flamingon jälkeen mäkkiin ja sitte vietiin se kotiin.

Sunnuntaina lähettiin lopelle, meijän toiselle möksälle. Siellä sitte kuvattiin serkun kanssa.. TOSI paljon kuvia. Oltiin siellä molempien serkkujen kaa jah sitte toinen lähti vikalle ratsastustunnille. Chillattiin toisen kaa, ja sit lähettiin hyvinkäälle. Mentii hetkeks hyyppärään stalkkaamaan poneja ja hevosia ja sit tiet eros. Lähettiin kotiin.

Maanantaina olin koulussa, ja kattottiin leffa itse ilkimys ja syötiin karkkia, paljon. Sitte piti koulunjälkee lähtee tallille.. Mutta sitte joku päätti että meikä nukahtaa, ja sitte nukuin päikkärit.. Nammss :)

Tiistaina mentii luokan kaa korkeasaareen ja syötiin siellä. Sitte kouluun takasi ja heti kotii. Kello oli puol kolme ja meikä juoksee himaan ja nopsaan takasi metrolle ja sit tallille hoitajakokoukseen. En saanu vaihettuu hoitopäivää lauantaille (Y) Huono homma.

Keskiviikkona tais olla ihan jtn chillailuu koulus ja näin. Sitte ratsastamaan ja menin NELLILLÄ! Laitoin tammuskan kuntoon ja mentii maneesiin. Alkuverkattiin ja mentii hetki sileellä ja sit puomeja. Sai laukata tai ravata puomien yli. Nelli huristi kunnolla mut heti puomien jälkee rauhottu. On siinä ihana polle. Meninki sitte toisen tunnin samalla neitosella ja oli istunta tunti. Huhhhuh. Ilman jalustimia välillä ja näin :D Meinasin tippuukkin välillä. Hevosella pomputtava ravi, menee lujaa, ja ihan hirvee istunta mulla.. En tippunu. Nelli meni tosi nätisti ja näijn. Sitte neiti talliin. Laitoin Spiritin toisiks vikalle tunnille valmiiks. Puss*

Torstaina chillin @ school.  :PP Jaaajaaa kamu tuli meille ja sepattiin aika rajusti.

Perjantaina edelleen chillailua. Ja kilpailu jonka me TELETAPIT voitettiin :DD

Lauantaina kevätjuhla ja kaikki melkeen itki luokassa.. Pojat ja kolme tyttöä oli reippaita. Ja yllätys mä olin yks kolmesta jotka ei itkeny :'') ja käytiin kattomassa leffa: diktaattori.

Ja sitte kiinnostavin osuus TODISTUS:

käyttäytyminen: 10
äikkä: 10
enkku: 10
matikka: 10
Bilsa ja mantsa: 9
Fy/ke: 10
Ussa: 10
Hissa: 9
Mussa: 8
kuvis: 9
käsityö: 9
Liikka: 9

KA: 9,3

:DD Huomaatte mun heikkouteni.. Musiikki ( Y )
Ja sitte ratsastuskuvia../Iduliiii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti