perjantai 30. maaliskuuta 2012

One time, Two times..

Heippss :DD Vihdoin sain aikeseks tehä tän postauksen loppuun. Nytte onkin jo pari päivää keskiviikosta.. Kuitenkin olin ratsastelemassa kaks tuntii silloin.

Ida - Spirit.. WHOOOHOO :DD menisin Spiritillä, vihdoinkin, ehdin kuitenkin laittaa vain riimun herran päähän, kun minut vaihdettiin Nellille.. Glup. Kimo tamma pestiin juuri ennen tuntia ja ratsastuksen opettaja ratsasti sillä ennen tuntia n. 15 min. Laitettiin Nellille piuhat ja säädettiin jalustimet sopiviksi, ope kertoi heti alkuun että Nelza (hahhah) tykkää 'vahvasta' ulkoohjasta.. Siinä alkukäyntien ajan se tuntui todella, todella reippaalta, tehtiin erilaisia juttuja, pääty-ympyröitä, sekä loivaakiemurauraa.


Myöhemmin mentiin ympyröille ja laukattiin, Nelli ei suostunu laukkaamaan muitten perässä, joten odoteltiin et muut laukkaa ja menee sit ympyrän sisälle seisomaan/käyntiin... Sain ekak vaan kovaa ravia, mut lopulta tuli laukkojakin hyvin. Vaihdettiin suuntaa ja laukattiin taas, vikoissa nostoissa, yhessä veti parit pukit ja minä hölmö menin maistelemaan hiekkaa. Ei kuitenkaan sattunut vaan uudestaan selkään ja laukannosto vielä. Sitte lähinnä uran sisäpuolella, ja ulkopuolella menoo, sekä vähän loivaa kiemurauraa.. Sitte otettiin loppukäynnit ja kaartoon. Laiton Nellin pois, ja harjasin puol tuntii koska se oli pesty justiinsa ennen, ja oli kuivunu jo tarpeeks, kun ne oli Unin kans tarhassa vähän piehtaroinu jossain lillissä..

Sitte söin ja hihhuloin, (hehe) ja lopulta talutin alkeiskurssilaisia ja ehin justiinsa talliin laittaa Spiritille suitset ku menin sillä toisen tunnin. Tunnilla mentiin käännöksiä, eli käännettiin joissain kohtaa pitkää sivua ja mentiin keskellä suoraan, myöhemmin piti pysähtyä keskelle ja laukattiin ympyröillä. Ympyrät meni muuten kivasti, Spirit vaan kuumui ja 'unohti' kuolaimen kun äkkäsi mistä nostetaan laukka, ei tahtonut ollenkaan olla kuulolla koko poni. Sitte jatkettiin uralla ja näin, myöhemmin Spirit kuuli ulkoa jonkun äänen ja kääntyi suoraan maneesin lyhyeltä sivulta ja laukkasi toiseen päähän. Jalustimet karkasivat jo puolessavälissä maneesia, ja lopussa melkein pysyin siellä, kunnes se hidasti ja kääntyi hieman... Tittidii, minä siellä maassa ihan kirjaimellisesti syömässä hiekkaa. Vasen jalkahan ei yhtään tykännyt, enkä meinannut eka päästä maasta ylös. Sinne selkään menin takaisin ja aluksi ei mitään ongelmaa, kunnes alkoi vähäsen vihloa jalkaa. Tunti loppui kivasti ja näin. Veimme hevosia talliin niin Spirit sai sätkyn ja lähti eteenpäin ja oli lähdössä lätkimään muualle.. Kuitenkin saatiin poika aisoihin ja nellillä mennyt ratsastaja kertoi Spiritin saaneen aikaisemminkin 'sätkyjä' huono tapa.

Perjantaina oli kaverini synttäribileet, jossa oli sketsihahmo kisa, olin Komitus :PP Lauantaina kävin ostamassa neljät fartkut/legginsit.. Vihreät, punaiset, pinkit ja siniset. Sunnuntain aoli yhden toisen kaverin syttäribileet taas vaihteeksi :D

Nytte tuli vähän kuvia mutta eise mitään :DD

//Ida ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti